Op het park

Verwarmd buitenzwembad

Heerlijk verwarmd openlucht zwembad met kinderbad

 

Zwembad wordt geopend zodra de corona maatregelen dit toelaten. 
Het gebruik van het zwembad is uitsluitend bestemd voor eigenaren en huurders. Zwembadbandjes zijn verplicht.
Voor huurders liggen de zwembadbandjes in de gehuurde bungalow.

???  t/m 9 juli  alle dagen van    08:00 – 18:00 uur  
10 juli t/m 29 aug. alle dagen van  08:00 – 21:00 uur  
30 aug. t/m 12 sept.   alle dagen van   08.00 – 18.00 uur  


De uren van 8.00 – 11.00 uur zijn bedoeld voor banenzwemmers.


 

De Bremerbar, onze mooie zwembadbar, gerund door een vrijwilligersteam,  gaan er ook dit jaar weer voor zorgen dat je heerlijk en comfortabel kunt vertoeven aan en in het zwembad. 
Openingstijden staan bij de Bremerbar aangegeven.

Meer Faciliteiten, zomer 2021 en meivakantie

WiFi

Elke bungalow heeft een eigen WIFI aansluiting, rond de receptie geldt een aparte code.

All-weather tennisbaan

Onze twee all-weather tennisbanen zijn het hele jaar door beschikbaar voor gasten!
Tennisrackets zijn te verkrijgen bij de receptie tegen borg.

Buiten schaakspel

Speel het hele jaar door een potje schaak, op ons grote buitenschaakbord!
Schaakstukken, tegen borg, bij de receptie af te halen.

Bibliotheek

De Bibliotheek is van 08:00 tot 21:00 uur geopend. Er is een goede WIFI verbinding, bij de receptie krijg je een WIFI code.

Kidsruimte

De Kidsruimte is van 08:00 tot 21:00 uur geopend. Je kunt er tafeltennissen, tafelvoetbalspel, knutselen enz. Er is ook een groot computermuurscherm.

Wasserette

Onze wasserette is het hele jaar door beschikbaar voor bezoekers!
Per wasbeurt, incl wasmiddel € 4,00   
Per droogbeurt van € 1,00

Hanneke's Pluktuin

Bij Hanneke's Pluktuin kun je op een groot stuk land in Biddinghuizen je eigen boeket plukken! Je ontvangt van Hanneke een mand en een schaar. Kies nu de mooiste bloemen voor een zelf samengesteld en origineel boeket. In het voorjaar is ook de Tulpen Pluktuin open, waar je een bosje tulpen uit de grond kunt trekken. In de kas kun je een kopje koffie of thee drinken met wat lekkers erbij, terwijl je geniet van het uitzicht op de bloeiende tuin.

De Polderzoom

Kom langs op kaasboerderij ‘De Polderzoom’ en ervaar zelf de unieke smaak van de boerenkaas waar ze zo trots op zijn. Al meer dan 100 jaar werkt familie Van Wees gepassioneerd aan de lekkerste en ambachtelijke ‘Meshangerkaas’. Deze kaas wordt gemaakt van verse weidemelk en bereid volgens het traditionele familierecept. 

Dolfinarium

Wil je met het hele gezin iets bijzonders ervaren? Breng dan een bezoek aan het Dolfinarium! Daar maak je van héél dichtbij kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee: dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden. In maar liefst elf shows en voorstellingen laten de dieren zich van hun allerbeste kant zien.

Zandsculpturenfestijn Garderen

Vanaf 6 juni 2020 weer geopend.  Meer dan honderd, van zand gemaakte, prachtige beelden en voorstellingen. Het thema van 2020 is '75 jaar bevrijding' en dat levert een prachtige voorstellingen op. Er is een puzzeltocht  met gebeurtenissen na de 2e Wereldoorlog. Thema "Weet je nog?" Verder de deportatie en Auschwitz en bv Market Garden.

Fietspont

Fietspont 'Veluwerandveer' tussen Bremerbaai (Biddinghuizen) en Polsmaten (Nunspeet) Vanaf mei tot eind september vaart de fietspont van Biddinghuizen naar Nunspeet. De Veluwerandveer vertrekt altijd vanaf de Bremerbaai op het hele uur en zal om het halve uur vanuit Nunspeet varen.

Voor meer info over de fietspont bekijk de website.

€ 4,00

Parasailing op het Veluwemeer

Vliegen als een vogel. Mensen dromen daar vaak hun hele leven van. Parasailen in Zeewolde is één van de 2 plekken in Nederland voor zo'n heerlijke belevenis. Wanneer je over het reusachtige Wolderwijd zo'n 150 tot 400 m omhoogvliegt kun je genieten van de uitgestrekte bossen van de Veluwe en de prachtige Hanzenstad Harderwijk.

Tulpenroute 2021

Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 16 april tot en met 5 mei 2021. Geniet van de bloemenzee aan tulpen ontdek het unieke buitengebied van Biddinghuizen, Dronten en Lelystad.  Vanuit Bungalowpark de Bremerberg kunt u meedoen aan mooie fiets- en autoroutes.