In de omgeving: 1km

 Bremerbaai strand 

 
Bremerbaai strand kunt u per fiets in ca 8 min. bereiken. Het prachtig nieuw aangelegde strand de Bremerbaai is bij uitstek het zwemstrand aan het Veluwemeer met stukjes gras en  voldoende schaduwplekken. 
Aan het uiteinde van die pier staat een uitkijktoren, een soort tribune met trap, gericht naar het water. Op het strand staan verder douches, een toiletgebouw en een strandpaviljoen.
Vanaf de pier vaart de voet- en fietspont retour van Nunspeet naar de Bremerbaai waardoor een ideale verbinding tussen de Veluwe en het nieuwe land mogelijk is. 

 

Meer zomer2019

Walibi Holland
Walibi Holland

Walibi Holland

Zin in een spectaculair ritje op een achtbaan? Of in een (bijna) echte skydive? Walibi Holland is de plaats waar je moet zijn!

Dolfinarium
Dolfinarium

Dolfinarium

Wil je met het hele gezin iets bijzonders ervaren? Breng dan een bezoek aan het Dolfinarium! Daar maak je van héél dichtbij kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee: dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden. In maar liefst elf shows en voorstellingen laten de dieren zich van hun allerbeste kant zien.

Zandsculpturenfestijn Garderen
Zandsculpturenfestijn Garderen

Zandsculpturenfestijn Garderen

Vanaf 6 juni 2020 weer geopend.  Meer dan honderd, van zand gemaakte, prachtige beelden en voorstellingen. Het thema van 2020 is '75 jaar bevrijding' en dat levert een prachtige voorstellingen op. Er is een puzzeltocht  met gebeurtenissen na de 2e Wereldoorlog. Thema "Weet je nog?" Verder de deportatie en Auschwitz en bv Market Garden.

Fun Forest Almere
Fun Forest Almere

Fun Forest Almere

Fun Forest staat voor een actieve, maar vooral leuke beleving van de natuur voor het hele gezin. Voor zowel jong en oud, als voor beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit!

Zuiderzee Museum Enkhuizen
Zuiderzee Museum Enkhuizen

Zuiderzee Museum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer

Oostvaardersplassen
Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen

Ruim 50 jaar geleden schiep de natuur in zuidelijk Flevoland dit uitgestrekte moerasgebied, met rietvlaktes, ruige graslanden, waterplassen, omringd door bossen. Ganzen, lepelaars en aalscholvers wisten de Oostvaardersplassen al snel te vinden, net als reeën, vossen, hazen, vleermuizen en vlinders. En sinds 2006 broedt zelfs de zeearend er.