B. Dinslage
T: 004917648397088
E: julia.dinslage@gmx.de
Prijs: € 68.000,-

De Bungalow is in uitstekende staat en te koop met een nieuwe gasverwarming.

deutscher Text unten

Locatie: Veluwemeer, in de buurt van het traditionele vissersdorpje Elburg

Perceel oppervlakte: 250m2, Bungalow woonoppervlakte: 60m2
Parkeren is altijd mogelijk aan de voorkant van de bungalow.
Het houtwerk van de bungalow is groen geschilderd en de kozijnen zijn een lichte kleur (zie foto's)De grote woonkamer heeft een open keuken en is heel licht vanwege 2 koepels en grote buiten ramen met een prachtig uitzicht op de tuin en het landschap. 
Vanwege de locatie aan de rand van het park is het een rustige plek.
De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een grote spiegel kledingkast, zodat de ruimte groot lijkt.Entree, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, die in goede conditie zijn. De badkamer is geheel wit betegeld.
De ingang is via een extra kamer, waar een andere ingebouwde kast ligt.

Een deel van de tuin is verhard en kan gebruikt worden als terras, met een overkapping kan men er ook bij slecht weer goed zitten.
De tuin is zo ontworpen zodat hij niet veel zorg nodig heeft.Er zijn twee schuurtjes, die kunnen worden gebruikt voor de opslag van tuingereedschap, tuinmeubelen en fietsen.Op verzoek kan het volgende overgenomen worden: - keuken (kasten, fornuis, koelkast)- Kleine keukentafel met twee stoelen- ronde houten eettafel, uitschuifbaar, en vier stoelen- Glazenkastt- kleine rotan tafel en twee rotan stoelen- Tuintafel en vier stoelen- verrijdbaar opklapbed.