T. van der Kolk
T: 0621483544
E: tillvdk@hotmail.com
Prijs: € N.O.T.K.

Te koop: ruime bungalow in bosrijk Flevoland

Direct aan het Veluwemeer ligt het rustige en groene bungalowpark de Bremerberg te Biddinghuizen. Aan de rand van het park bevindt zich bungalow nummer 137; een ruime woning met vrij uitzicht. 

Aan ruimte en licht is er bij deze bungalow geen gebrek. Zowel van binnen als van buiten. Via de openslaande deuren loopt u zo de tuin in. Een ruim terras gericht op het zuiden; veel zon en licht.

Ideaal om zelf in te vertoeven of om (voor langere of kortere tijd) te verhuren. Bij lange verhuur is er sprake van een netto rendement tussen de 8 en 9 %

Kenmerken woning:

- Woonoppervlakte; 65 m2 (de woning is uitgebouwd)
- Perceel: 225 m2
- Twee slaapkamers
- Aparte wc
- Badkamer met ligbad
- Open keuken
- Vloerverwarming
- Stenen muren, gevelbekleding hout
- Dak,-en wand isolatie
- CV-ketel 2019
- Erfpacht op perceel is afgekocht, certificaat aanwezig

Het park de Bremerberg

U kunt kosteloos gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft: WIFI, een verwarmd openluchtzwembad, diverse sportvelden, een speeltuin met kabelbaan en trampoline en een gezamenlijke ruimte voor tafeltennis en tafelvoetbal. Meer informatie over het park vindt u op deze website.

Prijs

De woning, inclusief inboedel, staat te koop voor een nader overeen te komen prijs. Indien u de voorkeur heeft om de woning kaal opgeleverd te krijgen is dit uiteraard ook mogelijk.

Contact
Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via: tillvdk@hotmail.com of 06-21 48 35 44