Dhr. J. Hoogeveen
T: 0653157141
E: j_hoogeveen@live.nl 
Prijs: N.O.T.K.

 

Zeer mooi en luxueus gerenoveerde woning op bungalowpark de Bremerberg, nummer 184.
Op deze woning zit een permanente woonbestemming.

De bungalow is uitgebouwd naar een oppervlakte van maar liefst 87 m2.
Daarnaast is er nog een berging van 6 m2.

De woning is voorzien van 2 slaapkamers en een berging met cv opstelling en wasmachine-aansluiting. De moderne lichte keuken is opgesteld in hoekopstelling.
De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser, combi magnetron, inbouwkoelkast, afzuigkap en gaskookplaat.

De luxe badkamer heeft een oppervlakte van 6m en beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel met grote spiegel en lades. Tevens beschikt de badkamer over een ventilerende lichtkoepel.

In de hal is een ruim apart toilet met fontein. De badkamer, keuken, woonkamer en overstek buiten is voorzien van inbouw led spots.

Rondom de woning ligt een terras van 80 m2 , de woning ligt op het zuiden en de tuin heeft een prachtig vrije ligging die overloopt in bosachtige omgeving.

De woning is volledig geïsoleerd, de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang. De gehele woning is voorzien van een modern laminaat.

Bungalowpark de Bremerberg heeft een prachtige ligging vlakbij het Veluwemeer en mooie plaatsen als Harderwijk en Elburg, maar ook Walibi. Ook zijn er tal van mogelijkheden om in de omgeving te wandelen en fietsen in de natuur. Ook kan men op het park gebruik maken van tennisbaan en zwembad.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Dhr. J. Hoogeveen, 06-53157141