Bungalowpark De Bremerberg

Informatie corona-virus

Informatie over het Corona-virus

Bungalowpark De Bremerberg blijft geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie. 
We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet.
Bungalowpark De Bremerberg gebruikt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) als uitgangspunt voor voorzorgsmaatregelen.

Bungalowpark De Bremerberg adviseert gasten, bezoekers, bewoners en huurders om deze website te raadplegen voor actuele openingstijden.
Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

Recreëren
Het is goed om te weten dat de overheid een vakantie op ons park nog steeds bestempelt als ‘veilig recreëren’.  Onze bungalows zijn allemaal omgeven door een ruime privétuin, hierdoor kunt u in alle rust genieten van uw verblijf, zonder in contact te komen met andere gasten.

Download coronaregels RIVM

Algemene regels:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Geeft u elkaar geen hand.
  • Hoest en nies in uw ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Was uw handen volgens het juiste protocol.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht

UPDATE: 
Annuleringsbeleid geldende voor alle reserveringen gedurende 2022:

  • Indien de huurder tot annulering van de overeenkomst overgaat, zal hij een schadeloosstelling aan de verhuurder moeten betalen zoals beschreven in onze Algemene voorwaarden

 

Corona regels

 

 

Sportvelden en speeltuin zijn toegankelijk voor iedereen. Wij vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar, ook bij bijvoorbeeld speeltuinen en sportveldjes.   

Als u griepverschijnselen heeft, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw arts voordat u naar De Bremerberg reist. 

Als u op de Bremerberg verblijft en symptomen vertoont, kom dan niet naar onze receptie. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0321-331659

We raden iedereen aan om te voldoen aan de algemene hygiënevoorschriften.

Huisarts:
Huisartsenpraktijk Biddinghuizen
Cultuursingel 4
8256 AM Biddinghuizen
T: +31(0)321-331414
E: info@huisartsenbiddinghuizen.nl 

Buiten de openingstijden van de huisarts kunt u contact opnemen met de Stichting Dienstenstructuur Huisartsen IJssel-Vecht/Flevoland: 0900 – 333 6 333.

Als u 's avonds, 's nachts of in het weekend medische hulp nodig heeft, kunt u niet wachten tot de volgende werkdag. Bel 112 in levensbedreigende situaties.

Wij danken u voor uw medewerking.