Informatie over het Corona-virus

Bungalowpark De Bremerberg blijft geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie. 
We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet.
Bungalowpark De Bremerberg gebruikt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) als uitgangspunt voor voorzorgsmaatregelen.

Bungalowpark De Bremerberg adviseert gasten, bezoekers, bewoners en huurders om deze website te raadplegen voor actuele openingstijden.
Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

UPDATE: 14 december 2020
Annuleringsbeleid geldende voor alle reserveringen gedurende 2021:

  • Indien de huurder tot annulering van de overeenkomst overgaat, zal hij een schadeloosstelling aan de verhuurder moeten betalen zoals beschreven in onze Algemene voorwaarden

UPDATE: 15 november 2020

  • De receptie is alleen geopend voor: Noodzakelijke gevallen en aankomsten / vertrekken.
    Voor overige vragen zijn we tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op: 0321-331659 of via mail: info@bremerberg.nl

Geldende regels voor reserveringen:

  • Wanneer u uit één huishouden komt, kunt u reserveren zoals u gewend bent.
  • Wanneer u uit meerdere huishoudens komt, dan is maximaal 1 persoon per slaapkamer toegestaan. Onze bungalows hebben standaard 2 slaapkamers. Enkele beschikken over een derde slaapkamer. U kunt dan met maximaal 2 á 3 personen per bungalow verblijven.
Corona regels

 

Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.

Sportvelden en speeltuin zijn toegankelijk voor iedereen. Wij vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar, ook bij bijvoorbeeld speeltuinen en sportveldjes.   

Als u griepverschijnselen heeft, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw arts voordat u naar De Bremerberg reist. 

Als u op de Bremerberg verblijft en symptomen vertoont, kom dan niet naar onze receptie. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0321-331659

We raden iedereen aan om te voldoen aan de algemene hygiënevoorschriften.

Huisarts:
Huisartsenpraktijk Biddinghuizen
Cultuursingel 4
8256 AM Biddinghuizen
T: +31(0)321-331414
E: info@huisartsenbiddinghuizen.nl 

Buiten de openingstijden van de huisarts kunt u contact opnemen met de Stichting Dienstenstructuur Huisartsen IJssel-Vecht/Flevoland: 0900 – 333 6 333.

Als u 's avonds, 's nachts of in het weekend medische hulp nodig heeft, kunt u niet wachten tot de volgende werkdag. Bel 112 in levensbedreigende situaties.

Wij danken u voor uw medewerking.