Bungalowpark De Bremerberg

Routebeschrijving | De Bremerberg

Routebeschrijving

Op onderstaande kaart ziet men de ligging van bungalowpark De Bremerberg en de omgeving. U kunt ook een routebeschrijving maken via Google Maps.

Via Harderwijk:
In Harderwijk de borden Lelystad volgen, na het aquaduct op de rotonde rechtsaf richting Walibi World/Veluwemeer. Na ± 11 km. op de rotonde rechtdoor en daarna de eerste afslag rechts Bijsselseweg.

Via Elburg:
Bij Elburg de brug over en daarna gelijk linksaf richting Veluwemeer/Walibi World, dus niet rechtdoor richting Biddinghuizen. Na ± 6 km. op de rotonde rechtdoor en de eerste weg links Bijsselseweg.

Via Utrecht A27
Afslag 36 Zeewolde. De N305 volgen tot afslag Walibi World/Veluwemeer (Karekietweg) aan het einde van de weg links, via de dijk. Op de rotonde rechtdoor en daarna de eerste afslag rechts Bijsselseweg.

Via Almere A6:
Afslag 10 Lelystad. N302 volgen richting Harderwijk. Op kruising N305 richting Dronten en direct daarna weer rechtsaf richting Veluwemeer (Karekietweg) aan het einde van de weg links over de dijk. Op de rotonde rechtdoor en daarna de eerste afslag rechts Bijsselseweg. Na circa 250 meter ziet men aan de linkerkant het bord "Bungalowpark De Bremerberg".