Bungalowpark De Bremerberg
 Verkauf | De Bremerberg

Bungalow kopen nabij Veluwemeer | De Bremerberg

Vakantiebungalow kopen bij de Bremerberg

Een vakantiebungalow kopen op bungalowpark De Bremerberg? Het park is gelegen midden in de bossen van Flevoland waar u volop van de rust, ruimte en natuur kunt genieten. Niet alleen in de omgeving van het park vindt u deze ruimte en natuur, ook bij de bungalows heeft u een heerlijk terras met veel privacy.

> Huur eerst een bungalow! <

Één van de grote voordelen bij het kopen van een bungalow bij op het kindvriendelijk vakantiepark de Bremerberg is dat de kinderen alle vrijheid hebben om heerlijk te rennen, fietsen, spelen in de speeltuin, op de sportvelden en in de zomer worden ze bezig gehouden door een animatieteam of ze kunnen zelfs een verfrissende duik nemen in het verwarmde buitenbad. Ook kunnen er bij de receptie fietsen, kinderspelletjes, midgetgolf en tennisrackets gehuurd worden. Dus vervelen is er niet bij op de Bremerberg!

Bungalow kopen

Het overzicht van de te koop staande bungalows is hieronder weergegeven. De bungalows op de Bremerberg zijn eigendom van particulieren waardoor het vakantiepark de overdacht niet afhandelt, dit verloopt rechtstreeks met de (makelaar van de) verkoper.  Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van een te koop aangeboden bungalow, kunt u contact opnemen met de eigenaar.  Vervolgens wordt uitsluitend toegang tot een accommodatie verleend samen met de eigenaar of met een sleutel, deze wordt alleen afgegeven met schriftelijke volmacht.

Om kennis te maken met De Bremerberg in Biddinghuizen kunt u natuurlijk ook eerst een bungalow huren.

Prijs opbouw

De vermelde prijzen zijn door de eigenaar opgegeven vraagprijzen, kosten koper, inclusief inventaris en toebehoren en een aan de Coöperatieve Vereniging verstrekte verplichte kapitaalstorting van € 5.331,92. De eigenaar van de bungalow kan u hierover informeren.

Volgens de erfpachtvoorwaarden, art. 7 "Gebruik", punt 1, geldt: "het in ondererfpacht uitgegeven perceel mag slechts worden gebruikt tot het stichten en instandhouden van een tweede woning", permanente bewoning van de vakantiewoningen wordt derhalve niet toegestaan.

De jaarlijkse eigenaarslasten zijn momenteel:

  •  Ledenbijdrage + erfpacht aan de Vereniging: € 1.240,- + € 710,- = € 1.950,-
  • Forensenbelasting (afhankelijk van WOZ waarde): tussen  ± € 550 / € 760
  • Onroerende-zaakbelasting 0,1187% van de WOZ-waarde (2024:  65.000 - 200.000)
  • Rioolrecht: ± € 170,-
  • Waterschapsbelasting 0,0422 % van de WOZ-waarde
  • Totaal kosten =  ± € 3.000

Gas, elektraverbruik en water, afhankelijk van eigen verbruik, volgens opgenomen meterstanden.
De erfpachtcanon (€ 710,- per jaar) is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Te koop aangeboden: