Bungalowpark De Bremerberg

Tulpenroute Flevoland | Bungalowpark de Bremerberg

Tulpenroute Flevoland, 13 april t/m 5 mei 2024 

Uniek in de wereld. In de lente is Flevoland één van de meest spectaculaire regio's van Nederland. In deze periode verandert het buitengebied van Dronten, Lelystad, Zeewolde in een kleurrijke bloemenzee. Met 5.000 hectare aan tulpenvelden kun je genieten van miljoenen kleurrijke bloemen op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee. Langs de route van de Tulpenroute Flevoland 2024 krijg je allerlei informatie en tips over dit unieke gebied op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Vanuit Bungalowpark de Bremerberg kun je met de auto, per fiets of al wandelend langs de uitgestrekte bollenvelden. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Tijdens de tulpenroute kun je ook en bezoekje brengen aan de mooie pluktuin van Hanneke of kaasboerderij ‘De Polderzoom’.

Rond Koningsdag even lekker een lang weekend er tussenuit?  Vanaf woensdag 24 of vrijdag 26 april 5 nachten op de Bremerberg.

 
 

O.a. in de Meivakantie kan men genieten van De Tulpenroute dus combineer uw bezoek aan de Tulpenroute 2024 met een vakantie op Bungalowpark De Bremerberg.