Bungalowpark De Bremerberg

Bungalow 111

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Flevoland, Biddinghuizen
 

Voorzieningen

 1. 2 1-persoonsbedden
 2. Digitale Televisie
 3. Oven/Combimagnetron
 1. Overdekt terras
 2. Rookvrij
 3. Senseo
 1. Stapelbed(den)
 2. Terras
 3. Wi-Fi
 

Omschrijving

Knusse bungalow aan de rand van het park, met veel privacy

Trek uw wandelschoenen aan en maak een mooie wandeling of ga zeilen in onze waterrijke provincie Flevoland! Maak kennis in Natuurpark Lelystad met zijn eigen "Big Five"; de grote grazers. Wisenten, Przewalskipaarden, Pater Davidsherten, elanden en edelherten. Deze dieren in het echt zien is een beleving op zich. Ook in Flevoland zijn diverse fietsroutes waar u kunt genieten van bijvoorbeeld de landschapskunstwerken, stranden en weidse vergezichten.

Deze knusse, rookvrije 4 persoons bungalow ligt aan de rand van het park, met parkeerplaats voor de bungalow, De bungalow is geschikt voor gezinnen met kinderen.  In de ruime tuin kunnen ze fijn spelen. Er is een overdekt terras waar men heerlijk uit de wind kan genieten. De open keuken beschikt over de benodigde apparatuur zoals Senseo, koelkast met vriesvak en combimagnetron.

Slaapkamer 1 heeft een 2-persoonsbed met 2 matrassen en 2x 1-persoons dekbed
Slaapkamer 2 heeft een stapelbed met 2x 1-persoons dekbed

1 recensie


 1. 8

  Wij vonden het fijn om op de Bremerberg te verblijven. Wij zijn elke dag naar Opwekking geweest, dat is dichtbij de Bremerberg. Het zwembad is echt fantastisch op het park. Zo schoon, zo goed onderhouden!! Toen wij aangaven dat we het jammer vonden dat er niet gemaaid was, werd er vriendelijk op gereageerd. We voelden ons echt gehoord.

  Mei 2024 - A.J. R.