Bungalowpark De Bremerberg

Halloween Walibi Fright Nights | Overnachten

Walibi Fright Nights

Overnachten Fright NightsKom in oktober gruwelen bij Walibi tijdens het meest gruwelijke evenement van Europa! De meest Intense Ervaring. Er verzamelen zombies, duivelse demonen en bloederige Rednecks zich in het Walibi Holland pretpark. Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Bereid je voor op een once in a lifetime experience. Letterlijk.

Na een spannende dag kun je heerlijk overnachten in je eigen comfortabele bungalow op De Bremerberg.

Walibi Halloween Fright Nights

Dirigent Eddie heeft zijn orkest van freaks klaarstaan voor zijn meest gruwelijke optreden ooit. Een harde gil, een brute schreeuw, een angstaanjagende kreet. De marteling is begonnen en het geschreeuw gaat door merg en been. Voor Eddie klinkt het als muziek in zijn oren. Gil jij mee? Wie weet ben jij zijn nieuwe slachtoffer. Beleef deze oktober de angst en horror van Halloween Fright Nights 'Symphony of Screams'.

Nieuw! De makers van Halloween Fright Nights presenteren Halloween Spooky Days: het griezeligste Halloween-event voor monsters van 6 tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als het awardwinnende Halloween Fright Nights. En natuurlijk zijn al onze spectaculaire attracties gewoon open!

Bekijk de mogelijkheden om tijdens de Halloween Fright Nights te overnachten op De Bremerberg.